Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Tjugofjärde maj tvåtusentio

Tjugofjärde maj tvåtusentio

Maj lider mot sitt slut. Härligt att man fortfarande har hela sommaren framför fötterna.

I helgen har Js familj varit här på besök, det vart späckat schema. Första dagen tillbringades på Öckeröarna med picknick. Vädret har varit helt underbart hela helgen.
I Lördags var vi på stan med resten av sverige ungefär, det var dags för Göteborgsvarvet som tydligen är värsta folkfesten. Hursomhelst, det fanns plats för oss också! J & U var på volvomuséet först men vi möttes senare för att ta glashissen upp till Heaven 23 & svulla i oss deras King size räkmacka. Den går inte av för hackor kan jag meddela. Ett måste om man ska käka lunch i Göteborg nästan… utsikten & ett glas vitt till den så är man nöjd.

Söndagen vigdes åt flanerade längs kajen i eriksberg, känns som man hamnat i monaco eller nåt annat flashigt ställe när man går där, jösses, där skulle man ha råd att bo… nångång kanske, vem vet! Efter det åkte vi till Liseberg, stannade på vägen och köpte världens största bulla a.k.a hagabulle, i storlek av en mattallrik ungefär. Det blev lunchen i Lisebergs lustgård. jag & J passade även på att införskaffa varsitt årskort på Liseberg, så nu ska vi allt utnyttja! är vi riktiga Göteborgare nu? Vi spelade bort för mycket pengar och strosade på Liseberg tills det var dags för kvällsmat innan E & U skulle flyga hemåt…

Vi åt på toppenbra Thai Isaan på drottninggatan, lätt bästa thaistället i stada!! bar sedan av till Landvetter för att lämna av som sagt, Mias flyg gick inte förens idag så vi avslutade kvällen med en bra film!

Sammanfattat så har det vart en trevlig helg!

’til next time, stay classy sweden!¨

- i


Ta en bulle…

Lämna en kommentar

Comments are closed.