Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Femtonde maj tvåtusentio

Femtonde maj tvåtusentio

Jaha, nu har halva maj gått.. vad hände? men vad härligt, fortfarande hela sommaren framför fötterna! lovely lovely!

Idag har lilla fina Folke blivit döpt, vi uppvaktade honom med en brun Kånken Mini från fjällräven och en skallra som jag gjorde av cermitsantini.. istället för en vanlig blomsterkvast liksom… Ibland får kreativiteten flöda.. ;)

Så dagen började med att jag, mami & sis dekorerade 8 smörgåstårtor… goodmorning sunshine liksom. eller snarare ösregn. Stod som spön i backen ända tills efter kyrkan, då blev det uppehåll och dagen slutar nu med ca 18 grader ute.. skönt. sommaren är på ingång! det var nog för att sis valt “En vänlig grönskas rika dräkt” som psalm.

Inatt lyfter päronen mot Rhodos, peppar peppar så är luften fri från aska & det verkar ju som att dom ska komma iväg. Skönt, jag är sjukt avis! Vill också ligga på stranden och äta oliver…

Nu ska jag lägga mig ner, bara ta det lugnt & titta på Sommarkrysset (ännu ett tecken på sommaren ingång)

’til next time, stay classy sweden.

-i

Lämna en kommentar

Comments are closed.