Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Hello summer!

Hello summer!

Äntligen känns det som att sommaren börjar smyga sig på… fortfarande lite svalt i skuggan & på kvällen men ändå!! I love it!

Nästa vecka fyller jag år, hoppas på att kunna duka till trädgårdskalas då, är jag väl optimistisk? folk ska ju inte frysa… ja, vi får väl se hur temperaturen ter sig.

Imorgon är det dags för första lunchjobbet på sjögärde för året, kul att det äntligen kommer igång… Vintern har varit lång, så lång att golfbanan möglade (!)

Till helgen kommer mamma & pappa hit, o äntligen är det dags att besöka Lisebergs trädgårdsdagar… har velat göra det i flera år nu men eftersom jag bott i uptown så har det aldrig klaffat riktigt, men nu äntligen, ska jag ta med mig mor dit. J ska jobba och faren har valt att chilla hemma i lägenheten medans jag o mor botaniserar :)

Nu ska jag koka te till min lite krasslige karl..

so long!

Lämna en kommentar

Comments are closed.