En sjuk dag…

Åkte till jobbet idag kl 6.00 för att öppna trots att jag kände mig som en disktrasa som använts för många gånger… Kände att det var en dålig idé redan på väg dit men lite sent då liksom.. men när Linda kom kl 07 så sa jag att jag måste åka hem, sa dock att jag kunde vänta tills fler personal började men hon skickade hem mig, så blir soffa & varma drycker för mig idag & imorgon…

Så idag då, så har jag mest legat i soffan och tittat på film, började med Bernard & Bianca i Australien (Rescuers downunder) Har säkert inte sett den på 15 år, men gud så söt den är & Joanna the goanna är så sjukt underhållande så jag skrattade och hostade mig igenom stora delar av filmen…

Nu håller jag på att avverka Grease 2, vilken är en stooor favorit som dessvärre fattats mig ett tagt men idag återfanns en i fel fodral, lyckan var total “Yeeah let’s do it for our country…” Inte sett den? SE DEN! tror inte alla losers som säger att den är dålig ;)
Det är bara ett rent nöje att se Michelle Pfiffer i hennes coolaste roll!!

Nu ska vi snart laga lite mat, blir laxburgare idag… Blir spännande :)

’til next time, stay classy sweden

Lämna en kommentar

Comments are closed.