Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Buzzador - Dove visiblecare

Buzzador - Dove visiblecare

jag är en Buzzador. det innebär att man får prova olika produkter och sedan ska man dels lämna rapport på vad man tyckte samt vad ens andra tyckte som du visat & gett prover till.

I paketet som kom idag låg en stor flaska av Doves nya duschcréme Visiblecare samt ett antal småflaskor av samma sort. De små är det då tanken att jag ska dela ut till vänner & bekanta.

Om du också vill testa nya produkter & tjänster helt gratis mot en liten motprestation så gå med du också!

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Får inte rekryteringslänkarna att funka men kommentera så skickar jag ett mail till dig!

Lämna en kommentar

Comments are closed.