Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » “Jag tar svärdet!”

“Jag tar svärdet!”

FUCK!!

Är så sjukt jävla trött på snön nu, och bara därför så kommer det ett lass till nu! woho. not.

Har iallafall börjat på mitt nya jobb nu, trivs bra, lite stökigt förtillfället efter en väldig förändring i både personal & allt annat… men det tar sig, vi hjälps åt.

Annars är livet rätt lugnt, väntar på syster bebis som borde anlända typ imorgon, skulle vara smidigt om den behagade komma nu eftersom  vi ska  ner till el kroko, ska på kusinbarns barndop, blir till och göra nån rolig flickblomma till det, får ta en sväng till Gödastorp.

Just det, idag var det rån på vår pizzeria, höll på att bli gisslan.. eller ja, jag körde iallafall efter den sista polisbilen… De hade försökt råna pizzan med “ett pistolliknande föremål samt något som liknande ett svärd”
jag undrar ju då, är det det man tycker känns smidigast om man ska råna nån lite snabbt och lätt “ja, jag vet, jag tar SVÄRDET!” ja, kanske vore nåt…

Nu ska vi se hur det går för Anja, stackaren..

Stay classy sweden.

Lämna en kommentar

Comments are closed.