Sawasdee!

Faen vad less jag är på snö nu. Jag vill ha gräs, fåglar & värme. Imorgon åker J’s föräldrar till vårt älskade Khao lak. Kan inte fatta att förra året vid den här tiden låg jag i en solsäng med en bok i ena handen & en kall vattenmelondrink i den andra. Underbara underbara Thailand, när ses vi igen? i miss you.

Kommer ihåg hur nervös jag var inför den långa flygresan, hur bitter jag var på flygvärdinnan som inte lät mig ha fönsterluckan uppe eftersom “det var natt för oss” även om solen lyste över bergen i pakistan, hur jag trodde vi skulle landa i havet när vi gick ner mot Phuket airport, hur värmen fullkomligt överrumplade mig när jag satte foten ut genom flygplansdörren, hur jag första kvällen stod med fötterna i badkarlsvarmt vatten och försökte fatta att jag befann mig på andra sidan jorden…

Jag längtar tillbaka. Värmen, naturen, maten, kulturen & människorna. Jag ska tillbaka. så småningom.

Lämna en kommentar

Comments are closed.