Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Bra början på helgen…

Bra början på helgen…

Igår var min bror med familj här & hälsade på, himlans trevligt. Bjöd på gulashsoppa med hembakat vitlöks & mozzarellabröd, det ni!! Efter fick dom glass med ett roligt strössel som man gör själv med kokos & cornflakes.

Efter maten blev det spel för fulla muggar, både TP & risk hann vi avklara (jag vann risk!) innan klockan blev 01 & dom begav sig hemåt. det är roligt att ha familjen på närmre håll så man kan träffas lite mer spontant.

Nu ligger jag i soffan & kollar reprisen på Let’s dance eftersom vi hade annat och göra igår som sagt. Jag hejar nog på peter wahlbeck, “tony öörwing är ju käär i han i eeeemdeeeeee” funny man!

När detta är slut ska vi trotsa det trista vädret & gå en runda runt sjön.

tschüss!

Lämna en kommentar

Comments are closed.