Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Projekt: Tavla modell större

Projekt: Tavla modell större

Idag har jag & J pysslat. En stor tavla skulle det bli för att göra våra kala vita väggar lite mindre kala & vita.

Kära svågern hade snickrat ihop en ram åt oss i måtten 90×150 cm. Vi inhandlade ett snyggt tyg på IKEA som heter saralisa. Vi häftade fast tyget runt om ramen & fyllde sedan tomrummet inne i ramen med ett täcke som vi också köpte billigt på IKEA. Detta gjorde vi eftersom vi känner att det ekar lite mycket i lägenheten & tänkte att tavlan skulle svälja lite av det.

På baksidan fäste vi en elsladd för att tavlan skulle hänga stadigt eftersom den är ganska tung.

Såhär blev det färdiga resultatet, vi är supernöjda med vår insats!

Någon dag snarast ska det även sys kuddar till soffan i samma tyg.

Lämna en kommentar

Comments are closed.