Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » Dagens mat.

Dagens mat.

Idag testade jag & J något nytt för oss. Nämligen Gnocchi (som förövrigt uttalas: njocki) Har många gånger tänkt prova men det har aldrig blivit men idag var det allt dags!

OCH det var superdupergott! En något suspekt konsistens men ändå jättegott… Jag kokade dem först & sen stekte jag dem så dom fick lite färg för det har jag läst skulle vara godast.

Sedan blandade jag den med bacon som stekt tillsammans med lök & tomater. Till detta gjorde J en kall sås med citronpeppar. YUM!

Gnocchi kommer helt klart dyka upp på vår meny igen, har ni inte testat så gör det!

Gnocchi (benknotor) - ovala pastaklimpar gjorda med potatis eller mannagryn  i degen som påminner om kroppkakor ellerknödel.

ps: återigen, ser ju att många många faktiskt är inne här varje dag.. vilka är ni? släng in ett ord eller två… =)

Lämna en kommentar

Comments are closed.