Sunny day…not.

men dock sunday.

Idag var jag & j på kommersens loppis, en konstant loppmarknad i ett graffitismyckat hus vid järntorget. Inte mycket att ha där idag tyvärr.. Hade hoppats på att fynda nån fin adventsstjärna men inte det. Köpte dock en fin glasburk till skafferiet & joel köpte en finfin bensindunk. Det var det hele.

Hade även tänkt att åka ut mot havet & gå en promenad men kände att det här vädret var inte värt att trotsa. stormigt vilket resulterar i att regnet regnar på tvären, höll på att blåsa bort bara av att gå från bilen till porten.

Igår jobbade jag även första riktiga dagen på Blomgåvan. Allt gick toppen & jag trivs redan superbra. Så härligt nu när julblommorna börjar komma.. väntar på att några hyacinter ska börja blomma till på lördag, längtar efter lukten.
Så nu blir det jobba där varje lördag + massa mer precis vid jul..

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe & se sistan på vem kan slå filip & fredrik?

Hoppas på bättre väder imån så man kan ut o traska igen =)

Sweet dreams.

Lämna en kommentar

Comments are closed.