Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Pimp my home » Blog Archive » pimpade amaryllis

pimpade amaryllis

Idag gjorde jag roliga pimpade amaryllisar på praktiken, vi var på interfloras julinspiration igår & blev sjuuukt inspirerade så vi var tvungna att sätta igång direkt..

så idag gjorde jag dessa underbara amaryllisar, jag älskar dem!

3 kommentarer

 1. mamma skriver:

  oj va fina nu ser jag det bättre än på mms. Är det 2 eller 3 i varje. Du jag var förresten i den nya blomsteraffären på Brogatan, den danskinspirerade. Där är jättemysigt, men inget unikt i blomväg. Jättefina mossbollar och mosshjärtan, men inte mer exklusiva än att jag själv hade gjort dem. kram mamma

 2. Marika skriver:

  Gu va tjusigt:)

  Vad e det ni har lindat med och hur fasen satte ni fast det??

  Har fortfarande inte satt in några kort på det vi gjorde på lill kursen:)Lovar det kommer snart..gjorde lite fint i krukorna idag me..Så ska ta kort imon:)Hoppas att allt e bra me dig…Kram

 3. Anna skriver:

  Amaryllis är en av de vackraste blommorna jag vet. Jag ska lätt köpa hem några nu under juletid.

  Jätte fina:)

Lämna en kommentar

Comments are closed.