Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/49/174049/pimpmyhomebloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623  Pimp my home » Blog Archive » snö och is, vita mönster…

snö och is, vita mönster…

Ja, det är skönt att ha tak över huvudet när snön rasar utanför. Jag älskar snön & jag älskar julen men det får mig ändå att tänka på alla hemlösa i vårt land som bara verkar öka…
Jag kan bara tänka mig hur det skulle vara & sitta ute i det här vädret o veta att man inte har någonstans att gå…

tack vare stadsmissionen finns det ställen för dessa människor att gå till & som medmänniska kan man skänke en slant för att bidra till deras arbete.

Gå in här för att ge ditt bidrag

STADSMISSIONEN

Lämna en kommentar

Comments are closed.