Archive for februari, 2010

Buzzador - Dove visiblecare

jag är en Buzzador. det innebär att man får prova olika produkter och sedan ska man dels lämna rapport på vad man tyckte samt vad ens andra tyckte som du visat & gett prover till.

I paketet som kom idag låg en stor flaska av Doves nya duschcréme Visiblecare samt ett antal småflaskor av samma sort. De små är det då tanken att jag ska dela ut till vänner & bekanta.

Om du också vill testa nya produkter & tjänster helt gratis mot en liten motprestation så gå med du också!

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Får inte rekryteringslänkarna att funka men kommentera så skickar jag ett mail till dig!

“Jag tar svärdet!”

FUCK!!

Är så sjukt jävla trött på snön nu, och bara därför så kommer det ett lass till nu! woho. not.

Har iallafall börjat på mitt nya jobb nu, trivs bra, lite stökigt förtillfället efter en väldig förändring i både personal & allt annat… men det tar sig, vi hjälps åt.

Annars är livet rätt lugnt, väntar på syster bebis som borde anlända typ imorgon, skulle vara smidigt om den behagade komma nu eftersom  vi ska  ner till el kroko, ska på kusinbarns barndop, blir till och göra nån rolig flickblomma till det, får ta en sväng till Gödastorp.

Just det, idag var det rån på vår pizzeria, höll på att bli gisslan.. eller ja, jag körde iallafall efter den sista polisbilen… De hade försökt råna pizzan med “ett pistolliknande föremål samt något som liknande ett svärd”
jag undrar ju då, är det det man tycker känns smidigast om man ska råna nån lite snabbt och lätt “ja, jag vet, jag tar SVÄRDET!” ja, kanske vore nåt…

Nu ska vi se hur det går för Anja, stackaren..

Stay classy sweden.

Sawasdee!

Faen vad less jag är på snö nu. Jag vill ha gräs, fåglar & värme. Imorgon åker J’s föräldrar till vårt älskade Khao lak. Kan inte fatta att förra året vid den här tiden låg jag i en solsäng med en bok i ena handen & en kall vattenmelondrink i den andra. Underbara underbara Thailand, när ses vi igen? i miss you.

Kommer ihåg hur nervös jag var inför den långa flygresan, hur bitter jag var på flygvärdinnan som inte lät mig ha fönsterluckan uppe eftersom “det var natt för oss” även om solen lyste över bergen i pakistan, hur jag trodde vi skulle landa i havet när vi gick ner mot Phuket airport, hur värmen fullkomligt överrumplade mig när jag satte foten ut genom flygplansdörren, hur jag första kvällen stod med fötterna i badkarlsvarmt vatten och försökte fatta att jag befann mig på andra sidan jorden…

Jag längtar tillbaka. Värmen, naturen, maten, kulturen & människorna. Jag ska tillbaka. så småningom.