Archive for oktober, 2009

Well, you think you know someone…

Consider this:

Du får ett samtal, person a frågar om du & din sambo vill följa med till Ikea. Anledningen är att de behöver bil med släp för att få hem de möbler de tänker köpa. Du säger ja, as a favour, man hjälper ju sina vänner eller hur?

Du med sambo åker och hyr ett släp till person a & b. Åker en ganska bra bit för att hämta upp dem, åker till ikea, handlar, kör dem hem, hjälper dem upp med alla grejer till lägenheten.

När ni kommer ner sitter det en fet P-bot på rutan på 800 spänn. Du ringer person A & hon säger spontant att den ska vi ju dela på! det kändes även för er som en sjävklarhet då ni ändå stod där för deras skull.det känns som ett pissigt slut på dagen men visst bara att köpa det, inte mkt att göra.

Dag 3 får du ett sms där person A förklarar att hon & person B “pratat” och inte längre tycker att p-boten ligger på deras ansvar & att de därför inte tänker betala på den & att de ändå tycker att de gjort mer än rätt för sig då de betalat släpet (vilket de endast var dem som använde & så var det tänkt från början)

sammanfattning: det kostar dig 800 spänn att hjälpa någon av ren & skär snällhet.

Just a simple slap in the face….

En lugn dag…

Idag blir en lugn dag. Ligger i soffan med en tekopp & tittar på Rachel ray. Vädret ute inbjuder inte till utomhusaktiviteter… annars var jag lite sugen på svampplockning, får se om det blir bättre frampå dagen..

J är i USA så det är lite tomt utan honom.. men på fredag kommer han hem, looking forward.. Kan inte riktigt bestämma mig om han ska få köpa uggs åt mig i det stora landet, tänkte besöka staden idag & årova ett par o isf bestämma mig för vilken modell jag vill ha… De kostar hälften så mkt i USA mot här.

Igår var jag hos kära Lena. Vi åt ostbricka & tittade på sunes jul, himla mysigt! har blivit lite tradition med sune för oss.. dock verkar det som att premiären blir lite tidigare varje år…
Imorgon ska jag träffa Hanna-Panna för picnic om vädret tillåter annars får vi väl stanna inne helt enkelt. På torsdag är det dags för tessan, blir en vecka full av vänner, härligt!!

nehe, om man skulle fylla på sin tekopp & lova sig själv att blir duktig på att blogga igen..

Tschüss!