Archive for juli, 2009

Long time no see…

hej alla!

Nu var det riktigt riktigt längesen jag skrev, har ju fått in en del klagomål angående detta så jag får väl skärpa till mig.

En del har hänt, har bland annat fått en lägenhet i Götet, så i augusti bosätter vi oss på hissingen så välkomna dit.. så nu under augusti blir det väl en del fixande & flyttande för vår del så vi kanske kan flytta in i en färdig lägenhet & slippa bo i kartonger.. det gör vi tillräckligt som det är nu.. Kommer nog bo kvar på krokarna under augisto också så vi har tid på oss att fixa & greja..Känns faktikst lite underligt att man inte ska tillbaka till Uppsala i höst, om några dagar är det precis 1 år sedan jag började min floristutbildning, fattar ni vad tiden springer?? Hoppas på & hitta nåt i götet så jag kan få utöva & utvecka det jag kan.. Dessutom kommer min kära vän sussi plugga vidare på florist under 1,5 år framåt så ska suga åt mig som en svamp. Min hannavän pluggar ju också så även där ska jag suga åt mig allt jag kan.. alltid kan man lära sig nåt nytt!!

Annars jobbar jag & J på på sjögärde. Golfarna är ganska duktiga på att trotsa den pissiga sommaren.  En o annan kändis träffar man på, det är roligt, men jag väntar fortfarande på Kurt ohlsson, känns inte han som en golfare??

Nej, detta får bli allt för nu, ska försöka uppdatera lite oftare för er tappra själar som ännu inte svikit pimpen.

Tschüss!