Archive for januari, 2009

Today is the day.

Ikväll kl 21.35 lyfter planet mot thailand. två veckors sol & bad för oss. lovely!
Har käkat lite frukost och ska se om jag packat allting..

adios amigos.

Få något roligt i brevlådan…

Visst är det kul & prenumerera på någon tidning?! det är alltid lika roligt när de kommer, och man kan med en kopp kaffe boa ner sig i soffan och läsa den.

Just nu kan du få 3 nummer av Alltihemmet + ett tidningsställ för 49 kr + 19,50 kr i portoavgift.

Bli prenumerant nu!

yes thankyou.

dagens tips

Sätt inte på en platta där det står ett plastdurkslag, det är dagens tips från mig…

Nu blir det roligare att hänga tvätt!

Med dessa små ljuvliga fåglar blir det roligare att hänga tvätt!
De kommer ifrån STOCKHM (stockhome) som precis öppnat här i Uppsala,
jag kommer tillbringa många stunder där!


25 stycken 149 kr

Lite extra klirr..

Ja, det hade jag tänkt att jag skulle skaffa mig genom att annosera på min blogg!

Det kan du också göra på Double.net

En ny dag..

Idag har det gått 2 dagar sedan hon lämnade oss… eller ja, for någon annanstans iallafall.. till bonnir, till farfar & farmor, till morfar. Jag tror dom bor tillsammans på en gård någonstans och har det bra..

Allt har börjat sjunka in nu & jag vet ju att det var för hennes bästa. Hon får vila nu..

I helgen var jag & J hos Madde i E-tuna, skönt att få något annat att tänka på, vi åt god mat, tittade på film & umgicks med henne lille plutt… söt hund så man spricker!

Nu ska jag slöa i soffan och försöka o inte vara för ledsen..
kram

En del av mitt hjärta…

Idag lämnade min älskade Irma mig och for till himlen.
Jag känner mig krossad inuti för att jag inte kunna hålla i henne när hon somnade.
men jag vet att mamma pussade och kramade henne från mig och jag tror hon vet hur himla mycket jag älskade henne.
Tanken att inte få röra vid hennes mule fler gånger eller att få se hennes svarta ögon plågar mig så oerhört.

Irma, min finaste, du kommer alltid vara en del av mig & ett rum i mitt hjärta kommer alltid att vara för dig.
Nu slipper du lida mer. Jag älskar dig.

What a morning.

Igår jobbade jag för första gången på länge, skönt att det äntligen händer något. De ringde från en förskola som jag vart på förut & frågade om jag kunde jobba & SJÄLVKLART kunde jag det.. dessutom ringde dom i morde 06.50 i frågade om jag kunde komma så fort jag kunde, o jag upp! skyndade mig allt jag kunde & kom ut till bilen i bra tid, tyvörr så ger ju inte den här jävla kylan med sig så förardörren var igenfrusen. Jag låste upp med centrallåset och hoppade in genom passagerardörren o startade för att få värme i bilen, hoppar ut & stängr dörren & börjar skrapa. När jag sedan kommer på att jag ska byta skrapa upptäcker jag att bilen har LÅST sig MED NYCKLARNA I & BILEN IGÅNG!! oh my god, panik. Fick springa in, med bilen stående på ute på parkeringen, rota fram extra nykeln & springa tillbaka. När jag skulle sätta nykeln i förarlåset bad jag en stilla bön att det inte skulle vara fruset i själva låset och gud såg mig o jag kunde låsa upp bilen. Herregud vilken morgon. Kom iväg iallafall & jag kom väl en bit när jag insåg att bilen var tom på bensin.typ. var på sista röda strecket. Tog dock beslutet att åka & jobba & tanka på hemvägen. Skulle slängt i en hundring på statoil men kände att min ekonomi var lite pressad och att jag gärna skulle tankat på kortet, så för att få lite spänning i vardagen chansade jag och styrde kosan mot preem som är på andra sidan stan. Jag lyckades komma dit & ska säga att det kändes skönt. Hade vart sådär att få soppatorsk.

På eftermiddagen gjorde jag inte mycket, ville gått min promenad men på det här jäkla frusna slasket är ju helt livsfarligt att gå på. Så det blev TV & annat slögöra.  På kvällen blev det ungsrostade rotfrukter & kabanosser till det tzatziki. riktigt gott!

Imorgon får vi se om det blir något jobb eller om jag åker på Lindex & IKEA, ska till söta Madde i helgen och ska fixa lite grejer till henne på IKEA så tänkte att jag kunde göra det imorgon så är det klart. vi får se.

Take care my friends.
Tschüss!

Bjuder på en gammal ida-bild. 14 & oförstörd.

Utmärkelser

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!

Kopiera in texten i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.
Lycka till!

Igår fick jag en utmärkelse från söta Marika
Meningen är nu att jag ska ge ut utmärkelser till bloggar som jag följer.
Här kommer de:

Thilda En kompis sedan länge som skriver om livet. Livet med sambo & lilla ljuvliga Selma.
Marika Klart att jag måste henne en tillbaka, jag läser ju alltid henne blogg samt hennes husblogg (höll på att skriva HUDblogg, snacka om nischat..)
Loiisan Louise, kompis från gymnasietiden som har en rolig blogg som handlar om allt möjligt!
Linneas skafferi Rolig matblogg, hon gör ljuuvliga cupcakes som ser ut som små prydnadssaker. Kika in där!
Isabella Löwengrip  Nu undrar ni säkert, va fasen.. Men jag lägger till blondinbella här eftersom hon är en männsika som jag verkligen ändrat uppfattning om. Jag delar inte alla hennes åsikter men jag tycker dock att hon är en duktig tjej som är otroligt ambitiös och som 8 av 10 gånger skriver riktigt vettiga saker. Ni som inte läst hennes blogg och har åsikter om henne, läs den och se om ni som jag hittar en annan männsika än den ni först trodde.
Ella har en ganska nystartad blogg, skriver också om diverse saker som händer i vardagen.
Vimmelmamman Vimmelredaktör Lotta gray på se&hör skriver om livet som vimmelreporter & cancerpatient. Jag halkade in här för flera månader och nu läser jag den dagligen. Otroligt stark människa. Läs den och var tacksam för livet.
Mat.såklart Lina skriver om mat.såklart. mnga roliga goda recept, allt från frukosttips till festrecept & recensioner av olika saker! rolig blogg.